DJ paketit.

KAIKKI PAKETTIEMME PERUSHINNAT OVAT 5 TUNNIN MITTAISIA. MAHDOLLISTEN LISÄTUNTIEN HINTA RIIPPUU TILATUN PAKETIN KOOSTA. LISÄTUNTIHINNAT LÖYDÄT ALTA.

PAKETTIMME SISÄLTÄVÄT KILOMETRIKORVAUKSEN 100KM SÄTEELLÄ JYVÄSKYLÄSTÄ. VELOITAMME 0,60€ PER KILOMETRI 100KM YLITTÄVÄSTÄ OSUUDESTA.

430€

LOUNGE

Tämä setup on täydellinen pienempiin tiloihin ja juhliin, joissa savukonetta tai liikkuvia valoja ei ole tarpeen käyttää ollenkaan. Setti sisältää:
Mahdollisuus tilata myös subwoofereiden kanssa (+100€)!


Lisätunnit ennakkoon 60€ / h

Lisätunnit paikan päällä 90€ / h


700€

CEREMONY

Nimensä mukaisesti tämä setup sopii täydellisesti häihin, sekä muihin rauhallisempiin juhliin, joissa liikkuville valoille ei ole niin suuri tarve. Setti sisältää:
Mahdollisuus tilata myös subwoofereiden kanssa (+100€)!


Lisätunnit ennakkoon 60€ / h

Lisätunnit paikan päällä 90€ / h


1150€

CLUB

Tämä setup on järein liikkuva kalustomme. Musiikin tahtiin ohjelmoitujen liikkuvien valojen ja savukoneen, järeän äänentoiston, sekä näyttävän valokaaren avulla teemme tilasta kuin tilasta hienon yökerhon! Setti sisältää:Lisätunnit ennakkoon 100€ / h

Lisätunnit paikan päällä 150€ / h

DJ  -esiintymiset ovat arvonlisäverolain 45 §:n perusteella arvonlisäverotonta toimintaa. Tilatessasi paketin et siis joudu maksamaan kuin saamastasi palvelusta!

Varausehdot

Lomakkeella tehty varaus ei ole vielä sitova. Lomakkeen lähettämisen jälkeen otamme teihin yhteyttä, ja lähetämme allekirjoitettavaksi keikkasopimuksen, josta on nähtävillä kokonaishinta mahdollisten lisäpalveluiden ja kilometrikorvausten kanssa. Sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen sopimuksesta tulee sitova. Tapahtumat laskutetaan aina ennakkoon varausten peruutuksien väärinkäytön estämiseksi. Lasku paketista lähetetään ilmaisen peruuttamisajan ummettua eli noin kuukausi ennen juhlaa.

Sitovan sopimuksen peruuttaminen

Varauksen voi perua veloituksetta viimeistään kuukautta ennen varauksen päivämäärää. Mikäli varaus peruutetaan alle kuukauden sisällä, veloitetaan aiheutuneesta peruutuksesta vahingonkorvausmaksu, jonka suuruus on 50% varatun paketin hinnasta. Mikäli lasku tilaisuudesta on jo maksettu, NRS Promotions perii vahingonkorvauksen rahanpalautuksen yhteydessä

Kuluttajansuojalaki 26 § 

Kuluttajansuojalaki 30 §