Ketkä?

Tietoa yrityksestä

NRS Promotions on kolmen kaveruksen vuonna 2022 perustama jyväskyläläinen yritys, jonka tavoitteena on mullistaa juuri SINUN bileesi. Tarjoamme sekä laitteistoa, että palveluita, joilla voit muuttaa tavalliset kotibileesi klubi-iltaa vastaavaksi tapahtumaksi. Tutustu tarjontaamme "DJ-paketit" - välilehdeltä!

Musiikkipalveluiden lisäksi tarjoamme juontopalvelut esimerkiksi häihisi. Juonnot sisältyvät aina DJ:n hintaan. 

Sloganimme kertoo kaiken. Tavoitteenamme on tarjota sinulle miellyttävä ja ammattimainen kokemus sekä lievittää juhlien suunnittelun aiheuttamaa stressiä. Anna meidän antaa sinulle työkalut viettää parasta aikaa ystäviesi kanssa.

Häät, pursiseurakokoukset, mökkijuhlat tai legendaariset kalsarikännit... Sinä päätät! Olemme aina valmiita auttamaan tai kuten sanomme: jätä tekeminen meille, ja mene juhlimaan!


Ollaan yhteyksissä

M , J & E

Ketä ovat NRS?

Mikko "N"

"Koskaan ei voi olla liikaa savua"


Järkälemäinen Mikko "DJ MIN3R" toimii missäpä muussakaan kuin DJ:n tehtävissä. Lähellä sydäntä Mikolla on juhlamusiikki läpi vuosikymmenten. 90-luvulta ei hittibiisiä löydy, jota MIN3R ei tuntisi...

Jaakko "R"

"aina voi lisätä bassoa


Jaakko toimii ääniteknikkona eli vastaa PA-laitteistostamme. Hän pitää huolen sopivista äänitasoista ja basson potkimisesta viihdyttävällä tasolla. Juhliemme jäljiltä korvasi säilyvät siis ehjänä, mutta mahdollisesta aamuisesta päänsärystä NRS Promotions ei ole vastuussa. Jaakko asentaa laitteiston täysin käyttövalmiiksi juhliasi varten ja vastaa mielellään (pitkästi) jos keksit kysyttävää äänilaitteista. 

Eetu "S"

"Jokainen biisi voi olla bängeri"


Eetu a.k.a "DJ ProspeKt" toimii DJ:nä vaikka auringonnousuun saakka. Kiinnostus musiikkialaa kohtaan on ollut suurta jo kauan ennen kuin klubeille oli asiaa edes vierailijana. Eetu käy mielellään kanssasi keskustelua soittolistasta jotta juhlijoiden viihtyvyys on taattua! Jos Eetu ei ole soittamassa, löydät hänet varmasti kotistudiosta tekemästä uutta musiikkia NRS:lle.