Hinnasto.

Hinnoittelusta.

Suurin osa laitteita ja juhlapalveluita tarjoavista yrityksistä pyytää asiakkaita jättämään tarjouspyynnön antamatta mitään käsitystä tai kehystä kustannuksista. Me vihaamme sitä ajatusta.


NRS räätälöi laitteet ja palvelut juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi. Mutta olemme laatineet perushinnaston juuri päätöksenne tueksi. 


Huomioithan, että alla olevat hinnat ovat kuitenkin viitteellisiä ja lopullisesta hinnasta keskustelemme henkilökohtaisesti kanssasi. Aloita suunnittelu kanssamme ottamalla meihin yhteyttä siirtymällä "Varaukset." -osioon.Hinnan muodostuminen.


Toimitamme, asennamme ja noudamme laitteet aina puolestasi. Kilometrimäärä lasketaan aina lyhintä ja nopeinta mahdollista reittiä käyttäen. Lähtöpaikkana toimii Jyväskylä.

Ajetuista kilometreistä veloitamme  0,60€/kmOlemme tehneet laitteiston valitsemisen mahdollisimman helpoksi. Tarjoamamme laitteet jakautuvatkin yksinkertaisesti kahteen ryhmään: Äänentoistoon ja efekteihin. Ensimmäisen tunnin vuokrahintaan sisällytämme lisäksi laitteiden kasaamisen, purkamisen ja operoinnin. Hinnat ovat seuraavat:


Pieni Äänentoisto

Ensimmäinen tunti - 43,40€

Muut tunnit -  21,70€


Iso Äänentoisto

Ensimmäinen tunti - 55,80€

Muut tunnit - 31,00€


Pieni Valolaitteisto

Ensimmäinen tunti - 49,60€

Muut tunnit - 21,70€


Iso Valolaitteisto

Ensimmäinen tunti - 86,80€

Muut tunnit - 31,00€


Savukone 5,00€ / Tunti

   

Haluamme tarjota sinulle stressittömän kokemuksen, jossa kerrot vain milloin juhlat alkavat ja millaisesta musiikista pidät. Me teemme loput, ja sinä saat vain nauttia.


DJ - 64,48 € / TuntiOpiskelijat/eläkeläiset -10%Asiakas haluaa täyden paketin DJ:n kanssa soittamaan kolme tuntia syntymäpäiväjuhliin Jämsään.

Me veloitamme:


Kaikki sivun hinnat sisältävät alv. 24%